START TIME	END TIME	PERFORMANCE	LOCATION	DURATION
		FEBRUARY 14TH	& 16TH 2025	
14:30	16:30	Letsequoia - Coffee Ceremony Preparation	Coffee Majlis	120 minutes
15:00	16:30	Nightowl - Audio & Lights Check	Coffee Majlis	90 minutes
15:00	16:00	Medina - Coffee Brewing	Green Room	60 minutes
16:00	16:30	Medina - Coffee Set-up Preparation	Coffee Majlis	30 minutes
16:30		SHOW READY		
17:00	17:30	Ethiopian Coffee Ceremony	Coffee Majlis	30 minutes
17:30	18:05	Break / Medina Coffee Tasting		35 minutes
18:05	18:50	Art Advisory 1	Promenade Walkway / Majlis Entrance	45 minutes
18:50	19:20	Break / Medina Coffee Tasting		30 minutes
19:20	19:50	East African Coffee Ceremony	Coffee Majlis	30 minutes
19:50	20:20	Break / Medina Coffee Tasting		30 minutes
20:20	21:05	Art Advisory 2	Promenade Walkway / Majlis Entrance	45 minutes
21:05	21:40	Break / Medina Coffee Tasting		35 minutes
21:40	22:10	West African Coffee Ceremony	Coffee Majlis	30 minutes
22:10	22:40	Break / Medina Coffee Tasting		30 minutes
22:40	23:25	Art Advisory 3	Promenade Walkway / Majlis Entrance	45 minutes
23:25	23:55	Break / Medina Coffee Tasting		30 minutes
0:00		EVENT CLOSURE		